Title Image

Vaantjestoernooi

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Vaantjestoernooi

19 februari

€5,00

Op zondag 19 februari 2023 vindt het Vaantjestoernooi plaats bij Hikari. Dit is een toernooi wat bedoeld is om wedstrijdervaring op te doen.

Het Vaantjestoernooi
Het Vaantjes toernooi is een toernooi waarbij je medailles kunt verdienen door middel van het behalen van punten. Het is een toernooi waar je spelenderwijs bekend wordt gemaakt met het wedstrijdjudo. Als je voor de eerste keer meedoet aan het toernooi ben je waarschijnlijk zenuwachtig, en een beetje bang omdat je niet weet wat je te wachten staat.

Uitleg Vaantjestoernooi
Bij de indeling van de judoka’s wordt er rekening gehouden met de leeftijd, band, gewicht en ervaring. Iedere judoka judoot 4 partijen. Een enkele keer gebeurt het dat je maar 2 of 3 tegenstanders in je poule hebt. Dan judo je dus soms 2 keer tegen dezelfde tegenstander zodat je toch aan 4 wedstrijden komt. Bij Hikari kun je uiteindelijk een zwarte medaille behalen!

Puntentelling: (hoe was is het ook alweer?)
Je kunt maximaal 10 punten per wedstrijd halen, dan moet je wel winnen met een Ippon/houdgreep. Voor een Waza-ari krijg je 7 punten, en win je op scheidsrechter beslissing 1 punt. Tot je gele medaille, krijg je 10 bonuspunten voor het meedoen aan het Vaantjestoernooi . Vanaf je gele medaille, krijg je 5 bonuspunten voor het meedoen aan het Vaantjestoernooi. De behaalde punten worden elke keer opgeteld bij het behaalde resultaat op het vorige toernooi. Hieronder zie je hoeveel punten je moet hebben om een volgende medaille te kunnen behalen.

Punten: (hoeveel moet ik halen?)
– Gele medaille: 40 punten
– Oranje medaille: 80 punten
– Groene medaille: 120 punten
– Blauwe medaille: 160 punten
– Bruine medaille: 200 punten
– Zwarte medaille: 250 punten

Locatie:
Hikari
Panneroodstraat 1,
Zaandam

Inschrijfgeld: € 5.00 euro per judoka

De exacte tijden volgen in de week van het toernooi zelf.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Vaantjestoernooi
5,00
Onbeperkt

Gegevens

Datum:
19 februari
Kosten:
€5,00
Evenement Categorie:

Locatie

Hikari
Panneroodstraat 1
Zaandam, Noord-Holland 1503XH Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
075 617 45 77