Title Image

Popeye toernooi

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Popeye toernooi

15 maart

€5,00

Meld je aan voor het Popeye-toernooi op zondag 15 maart 2020

Elk judo seizoen organiseert Hikari Popeye-toernooien. Dit zijn toernooien die in onze eigen dojo plaatsvinden en bedoeld zijn voor alle beginnende jeugd judoka’s om zo kennis te maken met wedstrijdjudo.

Het Popeye-toernooi
Het Popeye-toernooi is een toernooi waarbij je medailles kunt verdienen door middel van het behalen van punten. Een toernooi waar je spelenderwijs bekend wordt gemaakt met het wedstrijdjudo. Als je voor de eerste keer meedoet aan het toernooi ben je waarschijnlijk zenuwachtig, en een beetje bang omdat je niet weet wat je te wachten staat.

Uitleg Popeye-toernooi
Bij de indeling van de judoka’s wordt er rekening gehouden met de leeftijd, band, gewicht en ervaring (geef op het inschrijfformulier je juiste gewicht op, er is een weegschaal in de dojo).

Iedere judoka judoot 4 partijen. Een enkele keer gebeurt het dat je maar 2 of 3 tegenstanders in je poule hebt. Dan judo je dus soms 2 keer tegen dezelfde tegenstander zodat je toch aan 4 wedstrijden komt. Bij Hikari kun je uiteindelijk een zwarte medaille behalen!

Puntentelling:
Je kunt maximaal 10 punten per wedstrijd halen, dan moet je wel winnen met een Ippon/houdgreep. Voor een Waza-ari krijg je 7 punten, en win je op scheidsrechter beslissing 1 punt. Tot je gele medaille krijg je 10 bonuspunten voor het meedoen aan het Popeye-toernooi . Vanaf je gele medaille krijg je 5 bonuspunten voor het meedoen aan het Popeye-toernooi. De behaalde punten worden elke keer opgeteld bij het behaalde resultaat op het vorige toernooi. Hieronder zie je hoeveel punten je moet hebben om een volgende medaille te kunnen behalen.

Punten:
– Gele medaille: 40 punten
– Oranje medaille: 80 punten
– Groene medaille: 120 punten
– Blauwe medaille: 160 punten
– Bruine medaille: 200 punten
– Zwarte medaille: 250 punten

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
15 maart
Kosten:
€5,00
Evenement Categorie:

Organisator

Hikari

Locatie

Hikari
Panneroodstraat 1
Zaandam, Noord-Holland 1503XH Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
075 617 45 77