Title Image

Karate Vanencompetitie (20e editie)

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Karate Vanencompetitie (20e editie)

22 oktober

Locatie: Amsterdam

Hikari moet het inschrijfgeld van onze deelnemers vooraf centraal overmaken. Zodra de inschrijving gesloten is, ontvangen wij een e-mail van de organisatie met het totaal­overzicht van deelnemers vanuit Hikari, inclusief het te betalen inschrijfgeld en het IBAN nummer waar het naartoe kan worden overgemaakt.

Wij vragen jullie om direct bij inschrijving het inschrijfgeld aan Hikari over te maken zodat de vereniging/de leraar het geld niet hoeft voor te schieten. Maak het inschrijfgeld over naar (IBAN:NL84INGB0006111157) onder vermelding van: KVC2210 + de naam van de karateka. Alvast bedankt!

De organisatie zoekt nog vrijwilligers om te helpen tijdens het toernooi. Wil je helpen, neem dan contact op met Patrick via 06-55716024, WhatsAppen mag ook

Vragen?
1. Heb je inhoudelijke vragen met betrekking tot de Vanencompetitie, dan hoor ik dat natuurlijk graag. Je kunt mij bellen/what’s appen (06-55716024) of mailen (karate@hikari.nl)
2. Heb je vragen over het inschrijfproces, stuur dan even een e-mail naar de Beheerder van de online evenementen portal (cc) via: info@karate-evenementen.nl

Sportieve groet,

De karateleraren van Hikari

Gegevens

Datum:
22 oktober

Organisator

Hikari