Dit is Hikari

Hikari is een sportvereniging, opgericht in 1958. Bij ons kan je vier budosporten (de verzamelnaam voor judo, jiu jitsu en karate) beoefenen.

WELKOM BIJ HIKARI

Hikari is een sportvereniging, opgericht in 1958. Bij ons kan je vijf budosporten (de verzamelnaam voor judo, jiu jitsu en karate) beoefenen. Kies je voor Hikari, dan vinden we het belangrijk dat je je thuis voelt bij onze vereniging. Om voor een goede begeleiding te zorgen krijg je les van gediplomeerde trainers. Voor en na de les kan je altijd even gezellig bijpraten in onze kantine.

Bij Hikari willen we beter worden in onze sport én als vereniging. We doen er daarom alles aan om voor een goede sfeer te zorgen. We proberen dit te bereiken door  jeugdkampen te organiseren en Sinterklaasfeesten. Vanzelfsprekend besteden we ook veel aandacht aan de toernooien die we organiseren.

De JBN heeft Hikari aangemerkt om het keurmerk te mogen dragen. Hikari toont met dit keurmerk aan een kwaliteitsorganisatie te zijn die beschikt over o.a. een veilig sportklimaat, gecertificeerde trainers en een beleidsplan voor de toekomst. Hikari staat als vereniging voor kwaliteit, degelijkheid en professionaliteit. Het JBN keurmerk sluit hierbij perfect aan. Het keurmerk wordt aan de hand van een groot aantal zorgvuldig gekozen criteria getoetst door het NOC/NSF. We zijn dan ook zeer verheugd met deze kwaliteitserkenning. Een keurmerk betekent ook dat wij ons als club committeren aan de aandachtspunten die de JBN stelt. Onder deze aandachtspunten valt het duidelijk terug vinden van de reeds bestaande protocollen.