Karate

Bij Hikari trainen we WADO. De vertaling van ‘WA’ (harmonie/vrede) en ‘DO’ (weg) als ‘de harmonieuze/vredige weg’ zegt genoeg over de intentie van de stijl en van hoe wij karate zien en beleven.

Karatetraining bij Hikari

Hikari | karate Zaandam
Onze jongste karateka is net 6 geworden en onze oudste karateka is 60+. Wil jij weten of karate ook iets voor jou is? Je bent van harte welkom om een keertje mee te komen trainen. Het maakt niet uit of je komt om jezelf te leren verdedigen of omdat je gewoon een leuke, dynamische sport zoekt waarin je even de dagelijkse dingetjes los kunt laten door gewoon lekker te bewegen.
Onder toezicht van een professionele trainers sport iedereen op zijn eigen niveau voor zijn eigen persoonlijke overwinningen. Tijdens de deels stijltechnische en deels sportgerichte trainingen ontwikkelen we onder andere beheersing, sportiviteit, (zelf)respect, vertrouwen, discipline, doorzettingsvermogen, verantwoordelijkheid en een positief-realistisch zelfbeeld. Verwacht je meesterschap in korte tijd zonder al teveel inspanning, dan moeten we je helaas teleurstellen. Er zijn geen shortcuts in martial arts, je zult ervoor moeten werken.

Bart Florussen