Gracie/Brazilian Jiu Jitsu

Stap in de wereld van Brazilian Jiu-Jitsu (BJJ) en ontdek een opwindende combinatie van worstelen en judo. Het doel is om je tegenstander tot overgave te dwingen, met krachtige technieken zoals armklemmen, beenklemmen en verwurgingen. In de lessen worden zowel staande- en grondtechnieken behandeld.

Live Oefenen

In het eerste deel van de les dompel je jezelf onder in de kunst van BJJ, waar je samen met je trainingspartner waardevolle technieken leert en oefent. Het tweede deel van de les biedt een opwindende kans om deze technieken in sparringsessies toe te passen, waar je ze in een realistische situatie kunt testen. Bovendien, wees niet verlegen om vragen te stellen en je kennis verder te verdiepen.

Bouw Zowel Fysieke Kracht als Innerlijke Groei

Elke les is een kans om niet alleen je fysieke vaardigheden te verbeteren, maar ook je innerlijke kracht te cultiveren. BJJ daagt je uit om je zelfdiscipline te vergroten, strategisch te denken en je mentale weerbaarheid te versterken. Dit is niet alleen een sport, het is een reis naar zelfverbetering en empowerment. Kom en ervaar het zelf!

Training

Op woensdag trainen wij met gi en op donderdag en zaterdag no-gi. Gi wil zeggen in kimono en no-gi betekent zonder kimono in (korte) broek en (t-)shirt. Hygiene is zeer belangrijk dus zorg voor korte nagels, schone trainingskleding en fatsoenlijke lichaamshygiëne.
Wil je meer weten, stuur dan een mailtje naar info@hikari.nl of stuur een bericht naar onze trainer op instagram @nickbjj075. Op zijn instagram en die van Hikari @budovereniging.hikari, kun je alvast wat impressies krijgen van de les.